Kausikortti, Ruuhimäki Circuit 2024

225.00

Lue tuotteen ehdot alta.

Osasto:

Kuvaus

Kausikortti, Ruuhimäki Circuit 2024

Kausikortin ehdot

– Kausikortilla ajettaessa tulee jokaisella ajokerralla ilmoittautua tekstiviestitse annettujen ohjeiden mukaisesti.
KAUDELLA 2023 viestiin kirjoitetaan henkilökohtainen kausikortin numero, joka on sama kuin verkkokauppa tilauksen numero, esimerkiksi 1045.
esimerkiksi seuraavasti: LTKAUSI 1 2151
(Viestin muoto on siis: LTKAUSI välimerkki autojen määrä välimerkki henkilökohtainen kausikortin numero Mikäli et saa paluutekstiviestiä, tarkasta lähettämäsi viesti)
– Kausikortin haltijana vastaat siitä, että kalustosi on kaikilta osin turvallinen niin itsellesi, kuin myös muille radan käyttäjille.

– Kausikortin haltijana ja radan käyttäjänä sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa olevaa ympäristölupaa, joka on nähtävillä tällä sivustolla sekä radan ilmoitustaululla sekä omalta osaltasi vastaamaan ympäristölupa rikkomuksista.

– Ajamisen radalla saattavat estää tai ajamista rajoittaa mm. kilpailutapahtumat, yksityistilaisuudet,poikkeukselliset sääolot tai muut näihin verrattavissa olevat syyt. Edellä mainitut rajoitteet eivät vaikuta kausikortin hintaan tai oikeuta sen palauttamiseen.

– Kausikortti ei ole voimassa kilpailuviikolla torstaina ja perjantaina, jolloin kaikilta harjoittelevilta kuljettajilta peritään sarjasääntöjen mukainen ratamaksu.

– Kausikortin haltijan tulee noudattaa henkilökunnan antamia ohjeita ja määräyksiä.

– Mikäli kausikortin haltija rikkoo näitä sääntöjä tai henkilökunnan antamia ohjeita ja määräyksiä, Keski-Suomen Mikrorata oy:lla on oikeus evätä kausikortti määräajaksi tai kokonaan. Tässä tapauksessa kausikorttia ei hyvitetä.