Skip to main content

INFO

– Ruuhimäki Circuit järjestää epävirallisen IAME Series Finland -sarjan testiviikonlopun kilpailua edeltävänä viikonloppuna.

 

– Rata on varattu vain IAME luokan ajoneuvoille, mikäli testiviikonloppu kerää riittävän määrän osallistujia. Voit ilmoittaa oman osallistumisesi parilla klikkauksella alla olevalla lomakkeella.

 

– Viikonlopun aikana on pidennetty ajoaika (10.00-18.00) sekä lauantaina että sunnuntaina.

 

– Kahvio avoinna. Lounas päivittäin 12.00-13.30,  Lauantaina Lasagne, sunnuntaina Kiusaus. Lisäksi tarjolla grillituotteita ja perus kahviotuotteet.

 

– Ratamaksu normaali 25€/pvä, majoittuminen 20€/vrk. Ratamaksuviestit ei käytössä, ratamaksutarrat ennakkoon tältä sivulta tai paikan päältä kahviosta.

 

– Huom. älä osta kisapolttoaineita vielä treeniviikonloppuna. Kisapolttoaineen hankinta kilpailukutsun mukaisesti vasta keskiviikosta eteenpäin merkitystä ostopaikasta.

 

– Tiimiteltat on mahdollista (ja suositeltavaa) kasata jo treeniviikonlopun yhteydessä, myös perjantaina. Tiimitelttojen varauslomakkeen löydät tästä linkistä.

 

 

Tästä saat ratamaksut, majoituksen ja lounaat niin treeniviikonloppuun kuin kisaankin ennakkoon joustavilla maksutavoilla!

Laita samaan pakettiin myös kisaviikon tuotteet ja vältä turha jonotus: