IAME Series Finland

2. osakilpailu 2021 Ruuhimäki Circuit

RATAINFO

Racekernelistä löydät kilpailukutsun ilmoittautumislinkkeineen sekä kilpailun ajantasaisen aikataulun (avautuu uuteen välilehteen)

Racekernelistä löydät myös linkit mm. livestreamiin ja kilpailun tulokset.

Ruuhimäki Store – verkkokaupassamme hoidat kätevästi ennakkoon majoitukset, ratamaksut ja lounaat esimerkiksi mekaanikoille.

Verkkokaupasta ostetut ratamaksutarrat, tarvittavat majoitustositteet sekä lounasliput saat kuoressa radalle saapuessasi ja vältät jonottamisen harjoituspäivän aamuna.

Ennakkomyynti päättyy sunnuntaina 13.6.2021 klo 24:00, tällä varmistamme sen että ennakkoon ostetut tuotteet ovat valmiina saapuessanne radalle.

Varikkopaikat

Servicepark

Jokaiselle kilpailijalle on varattu 4 x 6 m varikkopaikka.

 • Paikat jaetaan riveittäin saapumisjärjestyksessä henkilökunnan toimesta. Kaikki paikat sijaitsevat asfalttivarikolla.
 • Varikolle ei ole mahdollista pysäköidä ylimääräisiä ajoneuvoja, vaan kaikki ajoneuvot ohjataan erilliselle pysäköintialueelle.
 • Kaikki edellä mainittua suuremmat (tiiimien) varikkopaikat tulee varata hyvissä ajoin ennen kilpailua sujuvan varikolle pääsyn varmistamiseksi.
 • HUOM! Kaikki rakennelmat kuten teltat tulee varustaa riittävillä painoilla, rata-alueella ei lähtökohtaisesti ole saatavilla painoja. Teltan haltija vastaa kaikista vahingoista joita teltan mahdollinen irtoaminen aiheuttaa. Varaa mukaan riittävä määrä telttapainoja!

Varikkopaikkavaraukset tiimeille: Varikkopaikkavaraus lomake

Varikon portti on avoinna ja varikkoalueelle saapuminen mahdollista:

 • Keskiviikkona, torstaina ja perjantaina kello 9:00-22:00
 • Lauantaina ja sunnuntaina kello 7:00-8:30 sekä kilpailun päättymisen jälkeen 22:00 saakka
 • Muina aikoina portti on suljettu kilpailun sujuvan läpiviennin takaamiseksi. Pysäköithän vain merkityille pysäköintipaikoille, väärin pysäköidyt ajoneuvot voivat estää kilpailun jatkamisen!
Moottoreiden käyttäminen varikkoalueella ilman henkilökunnan nimenomaista lupaa on kielletty. Koneen toiminnan voi todeta käynnistämällä, mutta heti koneen käynnistyttyä se tulee sammuttaa. Koneen käyttämisestä voidaan määrätä 100€ sakko, joka tulee suorittaa ennen seuraavaa radalle menoa henkilökunnalle.
Varikkoalueelta löytyy autojen pesupaikka, jossa on mahdollista käyttää painepesuria. Astioissa pesiessäsi huolehdi käytetyn pesuaineen asiallisesta hävittämisestä. Maahan kaadettujen liuottimien ja vastaavien aiheuttamista ympäristövahingoista laskutetaan täysimääräisesti aiheuttajaa.
Jokaisen kuljettajan varikkopaikalta, helposti kenen tahansa saatavilla tulee olla sääntökirjan mukaisesti tarkastettu sammutin. Varikko- ja majoitusalueilta sekä tuomaripisteistö löytyy lisäksi useita sammuttimia. Selvitä lähimpien sammuttimien sijainti alueelle saapuessasi. Hitsauspaikalta löytyy tarvittaessa 50kg sammutin.
Varikkosähköä ei saa käyttää lämmittämiseen eikä ilmastointiin ilman henkilökunnan nimenomaista lupaa. Varikkosähköä käyttäessäsi avaathan sähkökelat kokonaan auki. Varikkosähköön ei saa kytkeä sisäkäyttöön tarkoitettuja tai vahingoittuneita jatkojohtoja tai laitteita. Sisäkäyttöön tarkoitetut ja vialliset jatkojohdot poistetaan havaittaessa verkosta.
Avotulen teko varikko- ja majoitusalueilla (koskee myös hiiligrilliä sekä kertakäyttöisiä grillejä) on ehdottomasti kielletty. Saunan terassilla on vapaassa käytössä kaasugrilli.  Helpoimmalla pääset kun unohdat ruuan laiton ja käytät kahvion palveluita ;). Avotulen teosta annetaan ensimmäisellä kerralla sakko 500€ ja toisesta kerrasta poistetaan radalta.
Hitsauspaikalta löytyy mig-hitsauslaite sekä kulmahiomakone. Henkilökunta opastaa tarvittaessa laitteiden käytössä. Muista käyttää henkilösuojaimia! Tulitöiden tekeminen -ml. rälläköinti- hitsauspaikan ulkopuolella  -ja erityisesti teltoissa- on ehdottomasti kielletty.

 • Each competitor is entitled for 4m x 6m area on servicepark. Spaces will be handed out by staff members in order of arrival. Servicepark is paved.
 • All cars or vans must be moved to separate parking area as there is no spare space in servicepark.
 • If you need more space than mentioned above (teams), please make reservation in good time before event so we can ensure fluent arrival to servicepark.
 • HOX! All tents and other structures must be secured by sufficient weights. All damage caused by loose tents shall be covered by owner. All weights must be brought with team.
 • Team reservations: < Servicepark reservations >

Kilpailun järjestää Ruuhimäki Circuit yhteistyökumppaneineen

Majoittuminen

 • Majoittuminen on mahdollista varikon välittömässä läheisyydessä sijaitsevilla majoituskentillä. Varikolla majoittuminen on sallittua vain yhdistetyssä huoltoautossa/kärryssä, edellyttäen että se mahtuu osoitetulle varikkopaikalle. Myös varikolla yövyttäessä tulee majoitusmaksu suorittaa.
 • Majoittuminen rata-alueella, alakentällä tai varikolla maksaa 20€/vrk ja sisältää lataussähkön sekä rata-alueen palveluiden, kuten saunan käytön.
 • Mikäli haluat varmistaa rauhalliset yöunet, suosittelemme radan välittömässä läheisyydessä (50m) sijaitsevaa alakenttää, tänne ei kuulu mahdollisesti saunalta tai varikolta kantautuvat äänet.
 • Majoituksen voit maksaa kätevästi ennakkoon verkkokaupassamme, hankkimalla samalla myös ratamaksutarrat ennakkoon, säästyt jonottamiselta radalla!
 • Verkkokauppa löytyy osoitteesta kauppa.mikrorata.fi (avautuu uuteen välilehteen, tulossa…)
 • HUOM! Sähköverkon toimivuuden takaamiseksi sähköllä lämmittäminen (ml. sähkögrillit) on EHDOTTOMASTI KIELLETTY!
 • Huomioithan varikon aukioloajat, muina aikoina saapuminen ei ole mahdollista, alakentän majoitukseen voi saapua kaikkina vuorokauden aikoina.

 • Caravan areas are located just outside of servicepark
 • Cost for camping is 20€/night, which includes electricity for charging
 • Use of electricity for heating purposes is strictly forbidden!

Services included

 Saunavuorot löydät saunan ovelta. Saunan lisäksi naisten käytössä on 24/7 suihkukontti ja miesten käytössä saunan suihkutilat muulloin kun naisten saunavuoron aikana.

Tiskauspaikka löytyy saunan terassilta. Tiskauspaikalle tulee esisekoitettu lämmin vesi.

Pyykinpesukone ja kuivausrumpu löytyvät huoltorakennuksesta, oikean puoleisesta wc-tilasta. Koneet ovat majoittujien vapaassa käytössä.

Sekajäteastioita löytyy kattavasti varikkoalueelta. Kierrätyspisteen löydät pääkäytävän varrelta. Kierrätyspisteeseen voit jättää lajiteltuna mm. pahvit, akut, metallit, jäteöljyt sekä käytetyt renkaat. Kilpailun päätyttyä astiat voivat olla täynnä, jätäthän tällöin roskat jätesäkissä astioiden viereen, jätesäkkejä saat veloituksetta kahviosta.

Kemiallisen wc:n voi tyhjentää saunan terassin takana olevaan lokakaivoon.

Ravintola palvelut

 

Ratakahvio palvelee torstaista sunnuntaihin aamusta iltaan. Kahvion valikoimasta löytyy kaikkina aikoina mm. täytetyt sämpylät, leivonnaiset, Ingman jäätelöt sekä Hartwallin juomat.

Lauantaina ja sunnuntaina on tarjolla runsas aamupala, jossa on tarjolla tuoreita sämpylöitä, leikkeleitä, juustoa, salaattia ja kasviksia, suolakurkkua, nakit tai lihapullat, paistettua munaa sekä hedelmiä. Perjantaina on tarjolla puuroaamiainen.

Lounas on tarjolla päivittäin klo 11.00-14.00, lounaan hinta on 10€.

 • Perjantai Lihapullat ja lohkoperunat
 • Lauantai Riistakiusaus
 • Sunnuntai Lasagne

Lounaaseen kuuluu aina myös reilu salaattipöytä, leivät ja levitteet sekä ruokajuomaksi vesi tai mehu.

Lounaslippuja voit ostaa myös ennakkoon jaettavaksi esimerkiksi mekaanikoille. Saat lounasliput tällöin kätevästi samassa kuoressa majoitus- ja ratamaksu tarrojen kanssa.

Iltapäivällä ja illalla tarjolla on grilliannoksia.

Lounasajan päätyttyä kahviosta saat makkaraperunat ja kanakorit, lisäksi perjantai sekä lauantai iltoina on tarjolla maukkaita hampurilaisia ja grillimakkaraa.