Skip to main content

27.5-28.5.2023

Yleisölle

  • Kilpailuun on vapaa pääsy

  • Ilmainen pysäköinti

  • Ohjeellinen aikataulu alla, tarkasta viimeisin aikataulu Racekernelistä!

Kilpailijoille

Kilpailuviikon maksut voit hoitaa ennakkoon tässä:

(ennakkomyynti suljetaan keskiviikko aamuna, tämän jälkeen maksut kahvioon)

Ennakkomyynti päättynyt, maksut paikan päällä

RATAKOHTAISET OHJEET KILPAILIJOILLE

Varikkopaikat

Kullekin kuljettajalle on varattu 4x6m varikkopaikka, joka osoitetaan varikkohenkilökunnan toimesta. 

Kilpailijamäärästä riippuen paikkojen kokoa voidaan mahdollisesti kasvattaa, mutta kunkin kuljettajan tulee varautua niin, että huoltokalusto mahdollisine telttoineen, huoltoautoineen ja peräkärryineen mahtuu 4x6m varikkopaikalle.

Tiimien varikkopaikat varataan ennakkoon osoitteesta bit.ly/varikko . mikäli varausta ei ole tehty ja varikko on täynnä, voi huoltopaikan leveys tai pituus rajautua yllä olevan mukaisesti.

Varikko on avoimena alueena altis tuulelle. Muista varata riittävät telttapainot sekä kiinnitysliinat teltan turvallista kiinnittämistä varten. Kilpailun toimihenkilöillä on oikeus määrätä purettavaksi sellaiset teltat ja muut katokset, joiden se katsoo aiheuttavan vaaraa yleiselle turvallisuudelle. 

Varikkopaikka on jätettävä siistiksi. Käytetyt renkaat voi viedä veloituksetta niille tarkoitetulle alueelle. Siivoamattomasta varikko- tai majoituspaikasta järjestäjä voi laskuttaa kilpailijaa.

 

Varikkosähkö

Varikkoalueella on saatavilla varikkosähkö, joka on tarkoitettu valaistukseen, transpondereiden ja akkutyökalujen lataukseen ja näihin verrattavaan käyttöön. Lisäksi oman kompressorin kohtuullinen käyttö (rengaspaineiden säätö) sekä pienimuotoinen muu käyttö, esimerkiksi satunnainen kahvinkeitto ja mikron käyttö ja muu vastaava on varikkosähköllä sallittu.

Yllä mainittua käyttöä ei ole esimerkiksi;

  • Teltan lämmittäminen sähkölämmittimellä,
  • Ajovarusteiden kuivaaminen rakennuslämmittimellä tai kuumailmapuhaltimella, 
  • Autojen kuivaaminen kompressorin paineilmalla.

Yllä mainittua sääntöä rikkovat teltat ja huoltoajoneuvot irroitetaan sähköverkosta ilman ennakkovaroitusta ja tarvittaessa lämmittimet, kompressorit ja muut suuren kulutuksen laitteet voidaan ottaa järjestäjän haltuun kilpailun ajaksi.

Paineilmaa on saatavilla Service Park alueen portilta ja Service Park IN-alueelta.

Vain ulkokäyttöön tarkoitettujen, ehjien laitteiden ja johtojen kytkeminen sähköverkkoon on sallittu. Sisäkäyttöön tarkoitetut (valkoiset, IP20) ja rikkinäiset johdot irroitetaan verkosta ilman ennakkovaroitusta henkilökunnan toimesta.

 

Huoltoliikenne

Huoltoliikenne rata-alueelle (varikko- ja majoitusalueet) on mahdollista seuraavina aikoina:

Keskiviikkona 13.00-23.00

Torstaina 8.00-23.00

Perjantaina 7.00-22.00

Lauantaina, Sunnuntaina 7.00-9.00 ja kilpailun päättymisen jälkeen

Muina aikoina varikon portti on suljettu huoltoliikenteeltä.

Pysäköinti

Rata-alueelle ajettavien autojen tulee mahtua osoitetulle varikko- tai majoituspaikalle.

Muualle kuin edellä mainituille paikoille pysäköidyt autot voidaan hinata pois kilpailunjärjestäjän toimesta ajoneuvon haltijan kustannuksella.

Pysäköintialue löytyy varikon välittömästä läheisyydestä. 

Seuraa opasteita, pysäköinti pelastusteille keskeyttää harjoitus- ja kilpailutoiminnan!

Majoittuminen rata-alueella

Majoittuminen rata-alueella maksaa 20€/majoitusyksikkö/vrk. 

Majoitusyksikkö on asunto-auto, asuntovaunu, huoltoauto, huoltoperävaunu tai muu vastaava, riippumatta siitä tapahtuuko majoittuminen majoitusalueella vai varikolla.

Majoitukseen on saatavilla rajoitetusti ns. lataussähkö. Lataussähkön tarkoituksena on ladata ajoneuvon tai perävaunun akkua, joten sähköä ei välttämättä ole saatavilla jatkuvasti. Sähkön käyttäminen lämmittämiseen ja muuhun paljon virtaa kuluttavaan köyttöön on ehdottomasti kielletty. Energian kulutusta seurataan ja mikäli lämmitystä tai muuta poikkeuksellista käyttöä havaitaan, poistetaan kyseiset yksiköt sähköverkosta ja tarvittessa alueelta. Vain ulkokäyttöön tarkoitettujen, ehjien laitteiden ja johtojen kytkeminen sähköverkkoon on sallittu. Sisäkäyttöön tarkoitetut (valkoiset, IP20) ja rikkinäiset johdot irroitetaan verkosta ilman ennakkovaroitusta henkilökunnan toimesta.